Първите поръчали новите флагмани ще получат оригинални аксесоари Samsung като бонусОбявените

...
Първите поръчали новите флагмани ще получат оригинални аксесоари Samsung като бонусОбявените
Коментари Харесай

A1.bg вече приемат поръчки за Samsung Galaxy S22 и Galaxy Tab S8

Първите поръчали новите флагмани ще получат истински аксесоари Samsung като бонус
Обявените на 9 февруари нови устройства от Galaxy S22 серията, както и новите таблети Tab S8, към този момент могат да поръчани онлайн на А1.bg. За Galaxy S22 Ultra и трите нови таблета акцията по предварителни поръчки ще продължи до 24 февруари, в това число, а от идващия ден ще стартират доставките за най-нетърпеливите консуматори, поръчали от уеб страницата на А1. Galaxy S22+ и S22 също ще могат да се поръчат авансово, само че формалният старт на доставките ще бъде доказан в допълнение от производителя.

И тази година в серията S22 са включени три устройства – класическият Samsung Galaxy S22, по-големият му вид в лицето на Galaxy S22+, както и топ-флагманът Galaxy S22 Ultra. Устройствата се разграничават освен по размерите си, надлежно – 6,1, 6,6 и 6,8-инча, само че и по техническите си характерности. Например - има най-прецизната камера от триото, предлагайки 4 обектива, достигащи до 108 мегапиксела. Моделите Galaxy S22+ и S22 залагат на тройни камери. 

Общото сред трите е мощният процесор Exynos 2200. Както прилича на устройства от високия клас през 2022 година, този чипсет разрешава на смарт телефоните от серията да се свързват с 5G ULTRA – мрежата от пето потомство на А1. Любителите на марката Samsung несъмнено имат аргументи да побързат с, тъй като първите 600 ще получат и
бонус – истински слушалки Samsung Galaxy Buds Pro в изтънчен черен цвят.

Цените на стартират от 59,99 лв. на месец при поръчка с тарифен проект Unlimited Ultra. По-големите модели в серията са и по-скъпи – цените на S22+ стартират от 75,99 лв. на месец, а тези на S22 Ultra – от 88,50 лв. на месец за версията със 128 GB вградена памет и от 95,98 лв. на месец за версията с 256 GB.

Три са разновидностите и в новата серия таблети на Samsung, които се оферират за предварителна поръчка от A1.bg. Първите декларирали своя нов Samsung, или също ще получат
бонус – клавиатура-калъф от Samsung. Бройките обаче са мощно лимитирани и ще важат единствено за създалите поръчка онлайн.

Желаещите да закупят нов таблет Samsung Galaxy Tab S8 ще би трябвало да плануват 58,99 лв. на месец, в композиция с тарифен проект A1 Surf L. Със същия проект Tab S8+ и Tab S8 Ultra ще костват надлежно 72,99 лв. на месец и 93,99 лв. на месец за двугодишния период на контракта.

Направилите поръчка на А1.bg до 24 февруари ще запазят численост от мечтаното от тях устройство и ще бъдат измежду първите в България, които ще го имат. Доставките ще се правят изцяло гратис до всяка точка на страната, а точните дати зависят от графика на куриерските компании за обитаемото място.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР